Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • O McEnroe θυμήθηκε τα παλιά! (vid)


    Ο McEnroe θυμήθηκε τα παλιά και είχε μια έντονη διαφωνία με τον chair umpire της αναμέτρησης του Νικ Κύργιου με τον Roger Federer.

 

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες του 3ου E1 τουρνουά τένις με την συμμετοχή 300 αθλητών-τριών στις κατηγορίες των 12, 14 και 16 ετών, που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο  Αντισφαίρισης  Πτολεμαΐδας.

Οι πολύ καλές, καινούργιες , αθλητικές εγκαταστάσεις (10 γήπεδα green set, από τα οποία τα δύο κλειστά),  η άριστη διοργάνωση - χωρίς καμία καθυστέρηση στους αγώνες - και η άριστη φιλοξενία από τους οικοδεσπότες, άφησαν ευχαριστημένους αθλητές,γονείς και συνοδούς .

Όλοι τους έφυγαν ευχαριστημένοι, νικητές και ηττημένοι, με την επιθυμία να γίνονται περισσότεροι αγώνες, σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.  

Δείτε παρακάτω τα τελικά αποτελέσματα:

 

 

FaceBook  Twitter
Sunday the 23rd. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon