Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

31 May 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Και ο Thiem κάνει τουρνουά στην Αυστρία


    Μετά από τους Janko Tipsarevic, Novak Djokovic και Jamie Murray, και ο Dominic Thiem θα διοργανώσει το δικό του τουρνουά στην πατρίδα του κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, με παρουσία

    ...

 

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες του 3ου E1 τουρνουά τένις με την συμμετοχή 300 αθλητών-τριών στις κατηγορίες των 12, 14 και 16 ετών, που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο  Αντισφαίρισης  Πτολεμαΐδας.

Οι πολύ καλές, καινούργιες , αθλητικές εγκαταστάσεις (10 γήπεδα green set, από τα οποία τα δύο κλειστά),  η άριστη διοργάνωση - χωρίς καμία καθυστέρηση στους αγώνες - και η άριστη φιλοξενία από τους οικοδεσπότες, άφησαν ευχαριστημένους αθλητές,γονείς και συνοδούς .

Όλοι τους έφυγαν ευχαριστημένοι, νικητές και ηττημένοι, με την επιθυμία να γίνονται περισσότεροι αγώνες, σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.  

Δείτε παρακάτω τα τελικά αποτελέσματα:

 

 

FaceBook  Twitter
Sunday the 31st. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon