Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

29 January 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • DOMINATOR! (vids)


    Σε μια εμφάνιση πολύ υψηλής κλάσης, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, ο Dominic Thiem υπέταξε τον Rafael Nadal με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση, εκτός του Roland Garros!

Επιτυχίες από τους αθλητές   του Ο. Α. Πτολεμαΐδας .

Στους αγώνες τένις κατηγορίας Ε3 Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που έγιναν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά , για ηλικίες 14 ετών αγόρια και κορίτσια ο αθλητής Αλέξανδρος Παντελίδης πήρε επάξια την 1η θέση στα αγόρια και η αθλήτρια Μάρθα Δαλαπάσχου την 2η θέση στα κορίτσια. Πολύ καλά αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης  Πτολεμαΐδας. Δολιανίτης Πέτρος, Μαυρίδης Δημήτρης Τσαλιάνης Μιχάλης και Τσαλιάνης Γιώργος από τα αγόρια και Καφέ Φωτεινή ,Σιδηροπούλου Σοφία  από τα κορίτσια.

Στην φωτογραφία Ο Αλέξανδρος Παντελίδης με την Μάρθα Δαλαπάσχου.

FaceBook  Twitter
Wednesday the 29th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon