Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

17 February 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Παρέμεινε στο Νο.21 η Σάκκαρη, ξανά carrer high η Σακελλαρίδη


    Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι η καλύτερη θέση που είχε μέχρι τώρα στην καριέρα της, ενώ βελτίωσε ξανά το προσωπικό της ρεκόρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που κέρδισε 36 θέσεις αυτή την εβδομάδα.

 

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ο.Α. Πτολεμαϊδας.

Στο Πανελλήνιο Ε2 πρωτάθλημα στο Βόλο, η Καφέ Φωτεινή κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και τη 2η θέση στα διπλά στην κατηγορία Κ12. Στην κατηγορία Κ16 η Δαλαπάσχου Μάρθα έφτασε στον προημιτελικό τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

Στο πρωτάθλημα Ε3 Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε Λιτόχωρο, Κατερίνη και Βέροια, η Φωτεινή Καφέ κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ12 και την 3η θέση στην κατηγορία Κ14. Η Μάρθα Δαλαπάσχου κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Κ16, ενώ η Αθηνά Χριστοφόρου την 3η θέση στην κατηγορία Κ12
και έφτασε στον προημιτελικό στην κατηγορία Κ14.

Στα αγόρια συμμετείχαν στην κατηγορία Κ14 οι Τσαλιάνης Μιχάλης (2ος γύρος), Μαυρίδης Δημήτρης (2ος γύρος) και Δολιανίτης Πέτρος (1ος γύρος).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές τους.

 

FaceBook  Twitter
Monday the 17th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon