Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

31 March 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Τα trick shots του Federer στα χιόνια (vid)


    Ο Roger Federer μένει στο σπίτι και βγήκε στην αυλή του, στην χιονισμένη Ελβετία, για να δοκιμάσει μερικά trick shots σε ένα αυτοσχέδιο court.

 

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ο.Α. Πτολεμαϊδας.

Στο Πανελλήνιο Ε2 πρωτάθλημα στο Βόλο, η Καφέ Φωτεινή κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και τη 2η θέση στα διπλά στην κατηγορία Κ12. Στην κατηγορία Κ16 η Δαλαπάσχου Μάρθα έφτασε στον προημιτελικό τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

Στο πρωτάθλημα Ε3 Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε Λιτόχωρο, Κατερίνη και Βέροια, η Φωτεινή Καφέ κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ12 και την 3η θέση στην κατηγορία Κ14. Η Μάρθα Δαλαπάσχου κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Κ16, ενώ η Αθηνά Χριστοφόρου την 3η θέση στην κατηγορία Κ12
και έφτασε στον προημιτελικό στην κατηγορία Κ14.

Στα αγόρια συμμετείχαν στην κατηγορία Κ14 οι Τσαλιάνης Μιχάλης (2ος γύρος), Μαυρίδης Δημήτρης (2ος γύρος) και Δολιανίτης Πέτρος (1ος γύρος).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές τους.

 

FaceBook  Twitter
Tuesday the 31st. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon