Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

17 December 2018

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Ο Rafa κέρδισε το Olazábal & Nadal Invitational


    Η ομάδα του Rafael Nadal κέρδισε την ομάδα του María Olazábal στο Olazábal & Nadal Invitational, που έγινε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στη Μαγιόρκα, για καλό σκοπό.

ΤΡΙΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ (ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ)

Στις 18-19 Μαΐου έγινε στα γήπεδα τένις Σαραντόβρυσες Βέροιας το τρίτο ενωσιακό τουρνουά πρωταθλήματος της ένωσης ομίλων αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας της κατηγορίας αγόρια - κορίτσια δώδεκα ετών.Ο όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συμετείχε στην πολύ καλή παραπάνω διοργάνωση με συνολικά τρεις αθλητές.Στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών με τον Παντελίδη Κωνσταντίνο και

3oenosiako1

στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών με την Ράλλη Αικατερίνη και την Καριπίδου Θεοδώρα.Η Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση του τουρνουά στην κατηγορία της, κερδίζοντας σε τέσσερις συνολικά αγώνες τις αθλήτριες Λιολιοπούλου Ευδοξία (Ο.Α. Βέροιας) 4-0 / 4-0, Κασσίδου Κωνσταντίνα (Ο.Α. Γιαννιτσών) 4-1 / 5-3, Γανίτη Ζωή (Ν.Ο.Ν.Α. Μεθώνης) 6-1 / 6-1 και στον τελικό την Παυλίδου Παρθένα (Ο.Α. Βέροιας) 6-1 / 6-0.Η επιτυχία αυτή ερχεται σε συνέχεια των τριών προηγούμενων πρώτων θέσεών της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ-Ένωσης των ομίλων αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Η Ράλλη Αικατερίνη και ο Παντελίδης Κωνσταντίνος άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις συγκριτικά με την μικρή τους αγωνιστική εμπειρία και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της επίτευξης πολύ καλύτερων αποτελεσμάτων στο μέλλον.Συγκεκριμένα η Ράλλη Αικατερίνη δεν κατάφερε να κερδίσει την Πόπη Δέσποινα (Ο.Α. Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ) 4-2 / 5-4(2) και ο Παντελίδης Κωνσταντίνος μετά την νίκη του με τον Χριστοδούλου Μιχάλη (Ο.Α.Αλέξανδρος Βέροιας) 4-0 /4-2, έχασε από τον τρίτο στην βαθμολογία της κατηγορίας Μότσια Κωνσταντίνο (Ν.Ο.Ν.Α. Μεθώνης) 4-2 / 4-1.

3oenosiako2

FaceBook  Twitter
Monday the 17th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon