Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

24 October 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Στο ίδιο μισό με Djokovic o Τσιτσιπάς


    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Jan-Lennard Struff στον 1ο γύρο της Βιέννης, ενώ βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Novak Djokovic στο ταμπλό. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Vienna Open.

ΤΡΙΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ (ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ)

Στις 18-19 Μαΐου έγινε στα γήπεδα τένις Σαραντόβρυσες Βέροιας το τρίτο ενωσιακό τουρνουά πρωταθλήματος της ένωσης ομίλων αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας της κατηγορίας αγόρια - κορίτσια δώδεκα ετών.Ο όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συμετείχε στην πολύ καλή παραπάνω διοργάνωση με συνολικά τρεις αθλητές.Στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών με τον Παντελίδη Κωνσταντίνο και

3oenosiako1

στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών με την Ράλλη Αικατερίνη και την Καριπίδου Θεοδώρα.Η Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση του τουρνουά στην κατηγορία της, κερδίζοντας σε τέσσερις συνολικά αγώνες τις αθλήτριες Λιολιοπούλου Ευδοξία (Ο.Α. Βέροιας) 4-0 / 4-0, Κασσίδου Κωνσταντίνα (Ο.Α. Γιαννιτσών) 4-1 / 5-3, Γανίτη Ζωή (Ν.Ο.Ν.Α. Μεθώνης) 6-1 / 6-1 και στον τελικό την Παυλίδου Παρθένα (Ο.Α. Βέροιας) 6-1 / 6-0.Η επιτυχία αυτή ερχεται σε συνέχεια των τριών προηγούμενων πρώτων θέσεών της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ-Ένωσης των ομίλων αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Η Ράλλη Αικατερίνη και ο Παντελίδης Κωνσταντίνος άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις συγκριτικά με την μικρή τους αγωνιστική εμπειρία και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της επίτευξης πολύ καλύτερων αποτελεσμάτων στο μέλλον.Συγκεκριμένα η Ράλλη Αικατερίνη δεν κατάφερε να κερδίσει την Πόπη Δέσποινα (Ο.Α. Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ) 4-2 / 5-4(2) και ο Παντελίδης Κωνσταντίνος μετά την νίκη του με τον Χριστοδούλου Μιχάλη (Ο.Α.Αλέξανδρος Βέροιας) 4-0 /4-2, έχασε από τον τρίτο στην βαθμολογία της κατηγορίας Μότσια Κωνσταντίνο (Ν.Ο.Ν.Α. Μεθώνης) 4-2 / 4-1.

3oenosiako2

FaceBook  Twitter
Saturday the 24th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon