Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Proteas Open 2018 - Προκήρυξη


    Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Το Σάββατο στις 8 Ιουνίου στα γήπεδα τένις στις Σαραντόβρυσες Βέροιας έγινε το 7ο προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά τένις της Γ’ Ένωσης των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, κατηγορίας κόκκινο πορτοκάλι και πράσινο επίπεδο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συμμετείχε στην πολύ καλή παραπάνω διοργάνωση με συνολικά έντεκα αθλητές.

Στην κατηγορία κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν Τσαλιάνης Μιχάλης, Τσαλιάνης Γιώργος , Γουρουτιδης Γιάννης Γουρουτίδου Δήμητρα, Γριγορασκου Κάλια και Δελαπασχου Μάρθα. με άριστα αποτελέσματα

Στην κατηγορία πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν δυο ομάδες του Ο.Α. Πτολεμαΐδας

tennis10-0613

Η πρώτη ομάδα μας με τους Παντελιδη Αλεξανδρο και τον Μαυριδη Δημήτριο βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας και τις τρεις ομάδες με τις οποίες έπαιξε , τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-2 σετ , τον Ο.Α. Γιαννιτσών με 6-3 σετ ,και τον Νέστορας Γιαννιτσών 6-3 σετ.

Η δεύτερη ομάδα μας με την Παντελιου Αθηνα τον Καλαιτζόπουλο Χρήστο και Καλαιτζόπουλο Παρη, βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-3 σετ, τον Ο.Α Νάουσας με 6-1 σετ, και τον Βικέλα Βέροιας με 5-4 και 7-2 σετ .

FaceBook  Twitter
Friday the 17th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon