Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

08 December 2019

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev


    Το τουρνουά της Στουτγκάρδης μπορεί να ανήκει στην κατηγορία 250 της ΑΤΡ, έκανε όμως δυο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα, για τη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2020.

Το Σάββατο στις 8 Ιουνίου στα γήπεδα τένις στις Σαραντόβρυσες Βέροιας έγινε το 7ο προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά τένις της Γ’ Ένωσης των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, κατηγορίας κόκκινο πορτοκάλι και πράσινο επίπεδο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συμμετείχε στην πολύ καλή παραπάνω διοργάνωση με συνολικά έντεκα αθλητές.

Στην κατηγορία κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν Τσαλιάνης Μιχάλης, Τσαλιάνης Γιώργος , Γουρουτιδης Γιάννης Γουρουτίδου Δήμητρα, Γριγορασκου Κάλια και Δελαπασχου Μάρθα. με άριστα αποτελέσματα

Στην κατηγορία πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν δυο ομάδες του Ο.Α. Πτολεμαΐδας

tennis10-0613

Η πρώτη ομάδα μας με τους Παντελιδη Αλεξανδρο και τον Μαυριδη Δημήτριο βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας και τις τρεις ομάδες με τις οποίες έπαιξε , τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-2 σετ , τον Ο.Α. Γιαννιτσών με 6-3 σετ ,και τον Νέστορας Γιαννιτσών 6-3 σετ.

Η δεύτερη ομάδα μας με την Παντελιου Αθηνα τον Καλαιτζόπουλο Χρήστο και Καλαιτζόπουλο Παρη, βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-3 σετ, τον Ο.Α Νάουσας με 6-1 σετ, και τον Βικέλα Βέροιας με 5-4 και 7-2 σετ .

FaceBook  Twitter
Sunday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon