tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Σάκκαρη: "Στόχος η επιστροφή στο Top 5"

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Upper Austria Ladies Linz για τις μέχρι τώρα εμπειρίες της στο Linz, τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και της επιστροφής στο Top 5 της παγκόσμιας

...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ανακοινώνετε ότι , λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα ( βροχές, αέρας , χιόνια, κρύο ), η χρήση των εξωτερικών γηπέδων δεν θα είναι εφικτή . Τα κλειστά γήπεδα δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν λόγω επικινδυνότητας μετάδοσης του ιού COVID . Για αυτούς τους λόγους το αθλητικό κέντρο ΤΕΝΙΣ της πόλης μας θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε την κατανόηση των αθλούμενων, αθλητών , μελών και φίλων του τένις και ελπίζουμε, σύντομα μόλις τo επιτρέψουν οι συνθήκες , θα ξαναρχίσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με περισσότερη διάθεση και δύναμη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνα 6948664528 και 6974336873

ΑΠΌ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΟΜΊΛΟ