tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

18 September 2021

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Στη Ρόδο για το Rhodes Cup Junior o Σταματιάδης

Στη Ρόδο θα βρίσκεται για το I.T.F. Rhodes Cup Junior, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Σταματιάδης. Ο νέος ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει για το νησί, προκειμένου να δώσει

...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ανακοινώνετε ότι , λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα ( βροχές, αέρας , χιόνια, κρύο ), η χρήση των εξωτερικών γηπέδων δεν θα είναι εφικτή . Τα κλειστά γήπεδα δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιηθούν λόγω επικινδυνότητας μετάδοσης του ιού COVID . Για αυτούς τους λόγους το αθλητικό κέντρο ΤΕΝΙΣ της πόλης μας θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε την κατανόηση των αθλούμενων, αθλητών , μελών και φίλων του τένις και ελπίζουμε, σύντομα μόλις τo επιτρέψουν οι συνθήκες , θα ξαναρχίσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με περισσότερη διάθεση και δύναμη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνα 6948664528 και 6974336873

ΑΠΌ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΟΜΊΛΟ