Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Σάκκαρη: "Στόχος η επιστροφή στο Top 5"

    Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Upper Austria Ladies Linz για τις μέχρι τώρα εμπειρίες της στο Linz, τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και της επιστροφής στο Top 5 της παγκόσμιας

    ...

 

Ανακοίνωση 

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες Tennis Europe, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα διενεργεί rapid test για όλους τους αθλητές. Το κλιμάκιο θα είναι εδώ το Σάββατο 12/6, Δευτέρα 14/6 και Τετάρτη 16/6 κατά τις ώρες 8:15-11:00 ώστε να καλύψει όλη τη διάρκεια του τουρνουά. 

 

Announcement 

In order to avoid any inconvenience for the players competing in the Tennis Europe tournament, Ptolemaida Tennis Club has arranged for a national health squad to do rapid antigen tests for all athletes. The squad will operate on Saturday 12/6, Monday 14/6 and Wednesday 16/6 from 8:15 to 11:00, so as to cover the tournament’s needs. 

FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon