Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Ο παίκτης που έχει δυο forehand! (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Cheong-Eui Kim, είναι ένας επαγγελματίας τενίστας από την Κορέα, που δεν χτυπάει τη μπάλα με backhand, αφού έχει δυο ισάξια forehand! Παρά την παράξενη ιδιαιτερότητά του, ο Kim είναι ένας αξιόλογος τενίστας,

...

Στις 3 Νοεμβρίου η Γ’ Ένωση των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε στα γήπεδά του Ο. Α. Νάουσας, την τελευταία αγωνιστική διαδικασία του τρέχοντος έτους, τα Master 2013 όπου συναντήθηκαν οι 4 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς
Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών κερδίζοντας τις αθλήτριες Κασσίδου Κωνσταντίνα του Ο. Α. Γιαννιτσών 4-1 4-0, Γανίτη Ζωή του Ν. Ο. Ν. Α. Μεθώνης 2-4 4-2 5-3 και την Παυλίδου Παρθένα του Ο. Α. Βέροιας 4-2 4-4(5).
Με βάση την γενική βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου του έτους 2013 η αθλήτρια Καριπίδου Θεοδώρα είναι η πρωταθλήτρια της χρονιάς 2013 στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Η παραπάνω διάκρισή της είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διάθεσής της και της καλής προετοιμασίας – τεχνικής κατάρτισης που προσφέρονται από τους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Sunday the 20th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon