Αρχική

08 December 2019

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev

Το τουρνουά της Στουτγκάρδης μπορεί να ανήκει στην κατηγορία 250 της ΑΤΡ, έκανε όμως δυο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα, για τη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2020.

Στις 3 Νοεμβρίου η Γ’ Ένωση των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε στα γήπεδά του Ο. Α. Νάουσας, την τελευταία αγωνιστική διαδικασία του τρέχοντος έτους, τα Master 2013 όπου συναντήθηκαν οι 4 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς
Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών κερδίζοντας τις αθλήτριες Κασσίδου Κωνσταντίνα του Ο. Α. Γιαννιτσών 4-1 4-0, Γανίτη Ζωή του Ν. Ο. Ν. Α. Μεθώνης 2-4 4-2 5-3 και την Παυλίδου Παρθένα του Ο. Α. Βέροιας 4-2 4-4(5).
Με βάση την γενική βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου του έτους 2013 η αθλήτρια Καριπίδου Θεοδώρα είναι η πρωταθλήτρια της χρονιάς 2013 στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Η παραπάνω διάκρισή της είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διάθεσής της και της καλής προετοιμασίας – τεχνικής κατάρτισης που προσφέρονται από τους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Sunday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon