tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

16 October 2021

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Εκτός τελικού η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Antonia Ruzic και έμεινε εκτός τελικού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Lagos στην Πορτογαλία.

...

Στις 3 Νοεμβρίου η Γ’ Ένωση των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε στα γήπεδά του Ο. Α. Νάουσας, την τελευταία αγωνιστική διαδικασία του τρέχοντος έτους, τα Master 2013 όπου συναντήθηκαν οι 4 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς
Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών κερδίζοντας τις αθλήτριες Κασσίδου Κωνσταντίνα του Ο. Α. Γιαννιτσών 4-1 4-0, Γανίτη Ζωή του Ν. Ο. Ν. Α. Μεθώνης 2-4 4-2 5-3 και την Παυλίδου Παρθένα του Ο. Α. Βέροιας 4-2 4-4(5).
Με βάση την γενική βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου του έτους 2013 η αθλήτρια Καριπίδου Θεοδώρα είναι η πρωταθλήτρια της χρονιάς 2013 στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Η παραπάνω διάκρισή της είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διάθεσής της και της καλής προετοιμασίας – τεχνικής κατάρτισης που προσφέρονται από τους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Sunday the 17th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon