Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Στο Πουέρτο Ρίκο "Masha" και Puig! (pics)

Ένα χρόνο μετά από τον αγώνα επίδειξης που είχαν δώσει στο Πουέρτο Ρίκο, Monica Puig και Maria Sharapova επέστρεψαν στο νησί της καραϊβικής, που τις τελευταίες εβδομάδες υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές από τον τυφώνα "Μαρία". Οι δυο τενίστριες

...

Στις 3 Νοεμβρίου η Γ’ Ένωση των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε στα γήπεδά του Ο. Α. Νάουσας, την τελευταία αγωνιστική διαδικασία του τρέχοντος έτους, τα Master 2013 όπου συναντήθηκαν οι 4 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς
Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Καριπίδου Θεοδώρα κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών κερδίζοντας τις αθλήτριες Κασσίδου Κωνσταντίνα του Ο. Α. Γιαννιτσών 4-1 4-0, Γανίτη Ζωή του Ν. Ο. Ν. Α. Μεθώνης 2-4 4-2 5-3 και την Παυλίδου Παρθένα του Ο. Α. Βέροιας 4-2 4-4(5).
Με βάση την γενική βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου του έτους 2013 η αθλήτρια Καριπίδου Θεοδώρα είναι η πρωταθλήτρια της χρονιάς 2013 στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών της Ένωσης Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Η παραπάνω διάκρισή της είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διάθεσής της και της καλής προετοιμασίας – τεχνικής κατάρτισης που προσφέρονται από τους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Tuesday the 24th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon