Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Σάκκαρη: "Στόχος η επιστροφή στο Top 5"

    Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο Upper Austria Ladies Linz για τις μέχρι τώρα εμπειρίες της στο Linz, τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, αλλά και της επιστροφής στο Top 5 της παγκόσμιας

    ...

 

Δελτίο Τύπου

Με Μιχαηλίδου – Χατζηπαυλίδη στο τουρνουά Καστοριάς ο Ο.Α.Π

Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στο OPEN E3 τουρνουά τένις για ηλικίες 14ων ετών  που πραγματοποιήθηκε το  Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Η Κατερίνα Μιχαηλίδου και ο Ιάσωνας Χατζηπαυλίδης έπαιξαν στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν, εκτός των άλλων, να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα στους παρισταμένους.

Το μετάλλιο που κέρδισε η Κατερίνα και ο αξιόλογος αγώνας που έδωσε ο Ιάσωνας ενάντια στον αντίπαλό του αποδεικνύουν ότι ο πήχης στο τένις ανεβαίνει όλο και περισσότερο και μαζί με αυτόν ανεβαίνουν οι προσδοκίες και οι στόχοι του Ομίλου και των μελών του.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια, τις διεκδικήσεις και κατακτήσεις τους.

                                                                     Γραφείο Τύπου

FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon