Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Linz: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

    Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει σήμερα μια θέση για την τελική 8άδα του τουρνουά του Linz στην Αυστρία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

    Η Σάκκαρη

    ...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με σημαντικές επιτυχίες έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος Ε3

 

Με δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες, 1η θέση για την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας Κατερίνα Μιχαηλίδου (κατηγορία 14ων) και 3η θέση για τον αθλητή μας Ιωάννη Ιωακειμίδη (κατηγορία 12 ετών), έπεσε η αυλαία του Πρωταθλήματος Ε3 Κεντροδυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των αθλητών μας Άγγελου Αγγελίδη (κατηγορία 16ετών), Ελευθεριάδη Αναστασίου (κατηγορία των 12), Κούση Κωνσταντίνου (κατηγορία των 14 ετών) και Ελένης Μουρατίδου (κατηγορία των 12 ετών) που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας δείγματα της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλουν στις προπονήσεις και στην καθημερινή τους ενασχόληση με το τένις.

Οι αγώνες εξελίχθηκαν με τον πλέον ομαλό τρόπο ενώ άξια λόγου είναι η αθρόα συμμετοχή και η υποδειγματική συμπεριφορά όλων των αθλητών που προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέματα την ίδια ώρα που απέδειξαν στην πράξη την λειτουργία της ευγενούς άμιλλας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συγχαίρει τους νικητές αλλά και το σύνολο των παιδιών και ευχαριστεί θερμά τους Συλλόγους και τους αθλητές για την συμμετοχή τους.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους, με δύναμη και επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon