Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Επίσκεψη – Ενημέρωση στο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστόπετρας

Στο φιλόξενο περιβάλλον του Δημοτικού Σχολείου Ασβεστόπετρας βρέθηκε σήμερα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, πραγματοποιώντας μία ακόμα εξόρμηση-ενημέρωση στα σχολεία του Δήμου Εορδαίας.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός των παιδιών απέκτησαν πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά στη θέα των γηπέδων, που στήθηκαν για τις ανάγκες της ημέρας, ενώ η στιγμές όπου δόθηκε στα ίδια η δυνατότητα να παίξουν και να «πειραματιστούν» με τις ρακέτες, ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του σχολείου κ. Λίζα Αϊτσίδου, τους δασκάλους και όλα τα παιδιά που αγκάλιασαν με την χαρά τους τον προπονητή του Ομίλου Γιάννη Γκίνο ο οποίος παρουσίασε τεχνικές και μεθόδους του αθλήματος, ενώ είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις τους.

 

Γραφείο Τύπου

FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon