Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Linz: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

    Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει σήμερα μια θέση για την τελική 8άδα του τουρνουά του Linz στην Αυστρία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

    Η Σάκκαρη

    ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα παίξαμε τένις με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου

Σε ένα από τα πιο πολυπληθή σχολεία της Πτολεμαΐδας, το 8ο Δημοτικό, συνεχίστηκε σήμερα η ενημέρωση που κάνει κάθε χρόνο ο προπονητής του Ομίλου μας Γιάννης Γκίνος σχετικά με το άθλημα του τένις.

Η αντίδραση των παιδιών δεν ήταν καθόλου διαφορετική από τα παιδιά των άλλων σχολείων αφού και αυτά ανταποκρίθηκαν στην ενημέρωση με μεγάλο ενθουσιασμό και το παιχνίδι με την ρακέτα αποδείχθηκε άκρως διασκεδαστικό.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές «απαντάνε» στην συγκεκριμένη διαδικασία ενημέρωσης – παιχνιδιού, καθώς αποδεικνύει ότι όλο και μεγαλύτερος αριθμός παιδιών επιλέγει να ασχοληθεί με την αντισφαίριση.

Ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτριος Μήγγου και οι εκπαιδευτικοί του συγκροτήματος «αγκάλιασαν», για μία ακόμα φορά, την δράση του Ομίλου μας με μεγάλη χαρά και τους ευχαριστούμε πολύ.

                                                                                                  Γραφείο Τύπου

FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon