Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Linz: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

    Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει σήμερα μια θέση για την τελική 8άδα του τουρνουά του Linz στην Αυστρία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

    Η Σάκκαρη

    ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τένις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας, γνωστό και ως «Πέτρινο» που είναι ένα από τα ιστορικότερα κτήρια της πόλης, συνεχίστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η ενημέρωση για το άθλημα της αντισφαίρισης.
Το πρόγραμμα των ενημερώσεων (που ο Όμιλος υλοποιεί κάθε χρόνο) ξεκίνησε φέτος στις 25 Οκτωβρίου από το Σχολείο των Πύργων και συνεχίζεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις παρά τις ιδιαιτερότητες των καιρικών συνθηκών.
Στήνοντας τα φιλέ και μοιράζοντας ρακέτες και μπάλες στα παιδιά, οι δύο προπονητές του Ομίλου μας Γιάννης Γκίνος και Ιάκωβος Χονδροματίδης, μύησαν τα παιδιά στο τένις μιλώντας τους για τις βασικές αρχές και τεχνικές ενώ τους έδωσαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα.
Ευχαριστούμε τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στην δραστηριότητα, τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κώστα Κυδώνα και το σύνολο των δασκάλων για την φιλοξενία.
Γραφείο Τύπου
FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon