Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

tennisnews.gr - το τένις στην Ελλάδα - tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα

08 February 2023

Τα νέα του τένις από την Ελλάδα και τον κόσμο με ενημέρωση 24/7 - live αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και τενιστικές ειδήσεις
  • Linz: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

    Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει σήμερα μια θέση για την τελική 8άδα του τουρνουά του Linz στην Αυστρία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

    Η Σάκκαρη

    ...
Δελτίο Τύπου
 
Υπογράφηκε η δωρεάν παραχώρηση χρήσης της έκτασης 20 στρεμμάτων του Δήμου Εορδαίας προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου
Με την υπογραφή του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά ολοκληρώθηκε και τυπικά η δωρεάν παραχώρηση για 40 χρόνια προς τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, της χρήσης δημοτικής έκτασης 20 στρεμμάτων στην περιοχή Κουρί, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας τον περασμένο Οκτώβρη με επικαιροποίηση της υπ. αριθμ. 282/2005 απόφασης του.
Με την εν λόγω απόφαση είχε παραχωρηθεί η χρήση της συγκεκριμένης έκτασης υπό τον όρο να εκπληρωθεί ο σκοπός της κατασκευής ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου αντισφαίρισης σε χρονικό διάστημα πέντε ετών.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας προχώρησε άμεσα στην εκπλήρωση του σκοπού της παραχώρησης, αφού στην έκταση κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο κέντρο αντισφαίρισης που φιλοξενεί πλέον πανελλήνιους αλλά και διεθνείς αγώνες, το οποίο αφενός έχει δώσει διέξοδο στο νέο κόσμο που θέλει να αθληθεί και αφετέρου συμβάλλει-δίνοντας προοπτική- στην προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής μας.
Από πλευράς του Ομίλου Αντισφαίρισης την συμβολαιογραφική πράξη υπέγραψε ο Πρόεδρος Πέτρος Τσιάρας, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Εορδαίας για τη αρμονική συνεργασία στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας η οποία διήρκησε παραπάνω από 15 έτη, ενώ αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της σημερινής δημοτικής αρχής σε όλα τα θέματα που απασχόλησαν τον σύλλογο.
Ο Παναγιώτης Πλακεντάς υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα υπερσύγχρονο κέντρο αντισφαίρισης στην περιοχή μας, το οποίο είναι και μοναδικό σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Εορδαίας προσπαθεί να είναι πάντα αρωγός, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του, σε όλους τους φορείς και τα σωματεία του τόπου μας που προάγουν τον αθλητισμό, κυρίως μέσω της βελτίωσης των υποδομών αλλά και όπου απαιτείται τον προγραμματισμό κατασκευής καινούργιων.
FaceBook  Twitter
Wednesday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon