Αρχική

03 July 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Συνεχίζει τα tweener o Hurkacz! (vid)

Ακόμα έναν πολύ εντυπωσιακό πόντο με tweener πέτυχε ο Hubert Hurkacz, που συνεχίζει να παίζει πολύ θεαματικό τένις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ:
Α. Εγγραφές
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 15:00 έως τις 19:00 και Σάββατο πρωΪ απο τις 10.00 έως 12.00 . Η Γραμματεία είναι στη διάθεση όλων για νέες εγγραφές αλλά και ανανεώσεις μελών που δεν έχουν διακόψει και συνεχίζουν κανονικά. Όσο νωρίτερα συγκεντρωθούν συμμετοχές τόσο νωρίτερα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Β. Έναρξη Προπονήσεων
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι προπονήσεις των Group ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν απογευματινά αλλά και δυνατότητα για πρωινά τμήματα κάθε μέρα για όλα τα επίπεδα, με 6 ή 4 άτομα. Καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς σχηματίζονται νέα τμήματα ανάλογα με την προσέλευση.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ:

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 15:00 έως τις 18:00 προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ημίωρο γνωριμίας με το Tennis σε όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μία δοκιμή!

Ωρες λειτουργίας Γραμματείας για εγγραφές και ανανεώσεις συνδρομών:
Τρίτη και Πέμπτη 15:00 έως τις 19:00
Σάββατο πρωι τις 10:00 μέχρι τις 12:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6948664528 Γιάννης και 6980538600 Χρήστος .

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ.
Τα γήπεδα διατίθενται προς ενοικίαση ΟΛΟ το χρόνο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ μέχρι αργά το βράδυ. Κρατήσεις γηπέδων γίνονται με τηλεφωνικό ραντεβού στo τηλέφωνo: 6948664528 Γιάννης και 6980538600 Χρήστος .

Friday the 3rd. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon