Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Χάνει τη σεζόν ο Del Potro!

Άσχημα είναι τα νέα για μια ακόμα φορά στο στρατόπεδο του Juan Martin Del Potro. Ο τραυματισμός του "Πύργου" στο δεξί του γόνατο είναι τελικά αρκετά σοβαρός και θα χάσει τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς.

Για μια ακόμη χρονιά η Θεοδώρα Καριπίδου μας εξέπληξε.
Στους πρόσφατους αγώνες των MASTERS και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου στο τένις για το έτος 2014, αγωνίστηκαν οι τέσσερις καλύτερες αθλήτριες της
Γ' Ένωσης των σωματείων αντισφαίρισης κεντροδυτικής Μακεδονίας, κορίτσια ηλικίας 14 ετών . Η Θεοδώρα Καριπίδου του Ο.Α.Πτολεμαΐδας ήρθε πρώτη, νικώντας με άνεση και τις τρεις αντιπάλους της.

karipidoumasters

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Θεοδώρα εκτός από τις άριστες επιδόσεις και αποδόσεις στο τένις έχει άριστες επιδόσεις και στις σχολικές της υποχρεώσεις. Είναι ένα παιδί με ήθος ευγένεια και καλοσύνη παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους . Της ευχόμαστε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και οι επιτυχίες στο μέλλον της θα είναι δεδομένες.

Monday the 15th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon