Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

08 December 2019

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Στη Στουτγκάρδη Κύργιος και Zverev


    Το τουρνουά της Στουτγκάρδης μπορεί να ανήκει στην κατηγορία 250 της ΑΤΡ, έκανε όμως δυο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σήμερα, για τη διοργάνωση του καλοκαιριού του 2020.

Επιτυχίες από τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν οι αθλητές μας, το Σαββατοκύριακο 20 και 21/2/2016 στο 1ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της χρονιάς ( Ε3 ) που έγινε στην Βέροια.

Συνολικά αγωνίστηκαν 8 αθλητές/τριες του Ο.Α.Πτολεμαΐδας με πολύ καλά ,αισιόδοξα , αποτελέσματα.

Στην κατηγορία αγόρια 12 ετών . Ο Αλέξανδρος ​ Παντελίδης κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση, νικώντας με μεγάλη άνεση και τους πέντε αγώνες που έδωσε.

Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές μας Πέτρος Δολιανίτης και Δημήτρης Μαυρίδης κέρδισαν τους πρώτους αγώνες και έχασαν με ελάχιστη διαφορά στο tie breke του δεύτερου αγώνα.

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Τσαλιάνη.

Στα κορίτσια 12 ετών. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Μάρθας Δαλαπάσχου η οποία έφθασε στους προημιτελικούς.

Στη κατηγορία, αγόρια 14 ετών ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έφθασε στους ημιτελικούς κατακτώντας τη 3η θέση, επίσης στα κορίτσια κορίτσια 14 ετών η αθλήτριά μας Κατερίνα Ράλλη έφθασε στους ημιτελικούς κατακτώντας επίσης την 3η θέση.

Άτυχη ήταν η Θοδώρα Καριπίδου η οποία μετά από δύο νίκες έφθασε στα προημιτελικά και αποκλείστηκε.

Γενικά η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν πολύ καλή, οι αθλητές μας έχουν δυνατότητες και ελπίζουμε για καλύτερες εμφανίσεις στους επόμενους αγώνες.

1
2
3
4
5

FaceBook  Twitter
Sunday the 8th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon