Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

tennisnews.gr - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο! Όλη η δράση των Ελλήνων τενιστών και των κορυφαίων του αθλήματος!
  • Djokovic και Wawrinka επιστρέφουν στο Άμπου Ντάμπι


    Δυο παίκτες που αποχαιρέτησαν πολύ νωρίς το 2017, ο Novak Djokovic και ο Stan Wawrinka, ανακοίνωσαν πως θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση στο τέλος του Δεκεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί το Mubadala World Tennis Championship στο Άμπου

    ...

Επιτυχίες από τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν οι αθλητές μας, το Σαββατοκύριακο 20 και 21/2/2016 στο 1ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της χρονιάς ( Ε3 ) που έγινε στην Βέροια.

Συνολικά αγωνίστηκαν 8 αθλητές/τριες του Ο.Α.Πτολεμαΐδας με πολύ καλά ,αισιόδοξα , αποτελέσματα.

Στην κατηγορία αγόρια 12 ετών . Ο Αλέξανδρος ​ Παντελίδης κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση, νικώντας με μεγάλη άνεση και τους πέντε αγώνες που έδωσε.

Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές μας Πέτρος Δολιανίτης και Δημήτρης Μαυρίδης κέρδισαν τους πρώτους αγώνες και έχασαν με ελάχιστη διαφορά στο tie breke του δεύτερου αγώνα.

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Τσαλιάνη.

Στα κορίτσια 12 ετών. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Μάρθας Δαλαπάσχου η οποία έφθασε στους προημιτελικούς.

Στη κατηγορία, αγόρια 14 ετών ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έφθασε στους ημιτελικούς κατακτώντας τη 3η θέση, επίσης στα κορίτσια κορίτσια 14 ετών η αθλήτριά μας Κατερίνα Ράλλη έφθασε στους ημιτελικούς κατακτώντας επίσης την 3η θέση.

Άτυχη ήταν η Θοδώρα Καριπίδου η οποία μετά από δύο νίκες έφθασε στα προημιτελικά και αποκλείστηκε.

Γενικά η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν πολύ καλή, οι αθλητές μας έχουν δυνατότητες και ελπίζουμε για καλύτερες εμφανίσεις στους επόμενους αγώνες.

1
2
3
4
5

FaceBook  Twitter
Tuesday the 24th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon