Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας www.ptolemaidatennis.gr Εγκαταστάσεις Συλλόγου Παιδικά Τμήματα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας είναι πλήρες και ισότιμο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ)


Γ' ΕΝΩΣΗgenosi


 

FaceBook  Twitter

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ

Αρχική

17 February 2020

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
  • Παρέμεινε στο Νο.21 η Σάκκαρη, ξανά carrer high η Σακελλαρίδη


    Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι η καλύτερη θέση που είχε μέχρι τώρα στην καριέρα της, ενώ βελτίωσε ξανά το προσωπικό της ρεκόρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που κέρδισε 36 θέσεις αυτή την εβδομάδα.

 

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος εντούτοις το 1ο Διεθνές PTOLEMAIDA OPEN SENIORS που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη μέχρι και τη Κυριακή στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Οι τελικοί έγιναν και στα εξωτερικά γήπεδα παράλληλα με το μπαλόνι αφού ο καιρός έκανε τη τελευταία μέρα το χατίρι στους διοργανωτές και ήταν σχετικά καλός.
Ο όμιλος Αντισφαίρισης πλέον έχει περάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και όλοι οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πτολεμαΐδα με τα καλύτερα να έρχονται αφού και άλλες διοργανώσεις αναμένεται να έρθουν στις υπέρ σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου.

Τελικός γυναικών: Καλαφάτη - Ζιώρδα 6-1 6-0
 
Τελικός ανδρών 60: Gray - Ηλιάδης 6-1 6-2
 
Τελικός ανδρών 35+: Arandjelovic - Πένσος 6-0 6-1
 
Τελικός ανδρών 40+: Jakunin - Micev 6-1 6-0
 
Τελικός ανδρών 50+: Παππάς - Trajkovski 6-4 6-4
 
Τελικός ανδρών 45+: Kos - Kalecki 6-3 3-6 10-7
 
Τελικός διπλού ανδρών: Κασίμης/Νιάκας - Πένσος/Καχρίλας 6-3 6-4
 
FaceBook  Twitter
Monday the 17th. Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας 2013. Hostgator coupon